Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Оперният певец Жорж Йорданов и културният деец Веселин Димитров

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Оперният певец Жорж Йорданов и културният деец Веселин Димитров
Коментари Харесай

Създател на нова конституция: Има много хора в съвремието, които са скрити робовладелци

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Оперният артист Жорж Йорданов и културният деятел Веселин Димитров обясниха пред Крум Савов по 7/8 тв за придвижването " Сърцето на България " и плана, който са основали с други свои съидейници като вид за нова конституция. Тя е налична на сайта 

" Само в Търновската конституция написа, че всеки плебей, стъпил на тази земя, автоматически става свободен. Това е наше неповторимо авторско създание, няма го на никое място по света. Това би трябвало да ни го признае всеки, в случай че не е прикрит робовладелец. 
Има доста хора в съвремието, които са скрити робовладелци. Но те приказват за независимост и народна власт. Трябва да търсим нашия изконен български интерес, да не се разделяме на групички. Докато се разделяме, ще бъдем единствено една суровинна база и бананова република за Запада. Ще ни лъжат както и до в този момент, че всичко е едно, а то е друго, и ще продължим да тънем в блатото ", обясни музикантът.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР